Guide7 min läsning

Våfflor i Airfryer – Så Lyckas Du (Guide 2025)

Lär dig göra krispiga våfflor i airfryer. Recept, temperaturer och tips för både färska och frysta våfflor.

Krispiga våfflor från airfryer på tallrik

Introduktion

Den här guiden går igenom allt du behöver veta om våfflor i airfryer – så lyckas du (guide 2025). Vi delar med oss av våra bästa tips och tekniker som vi har lärt oss genom åren.

Färska våfflor i Airfryer

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Återvärm färdiga våfflor

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Bubble Waffles

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Airfryer vs Våffeljärn

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Bästa silikonformar

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Recept: Perfekta Airfryer-Våfflor

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Vanliga problem och lösningar

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Mealprep med Airfryer

Innehåll för avsnittet kommer snart...

Vanliga frågor

Vilken temperatur ska jag använda?
180°C för färska våfflor (8-10 min), 175°C för att värma rumstempererade (3-4 min), 175°C för frysta (5-6 min).
Behöver jag en speciell form?
Ja, för färska våfflor behöver du en silikonform för våfflor. För återuppvärmning läggs de direkt i korgen.
Blir det lika bra som i våffeljärn?
För färska våfflor ger traditionellt järn bättre form och snabbare resultat. Men för återuppvärmning är airfryer oslagbar!

Fler guider du kan gilla